Bureaublad op maat

Bureaublad op maat

Home » Massief houten werkbladen » Bureaublad op maat

Bureaublad op maat

Een bureaublad op maat biedt u de ruimte!

Bureaublad op maat

Kent u dat? Wanneer u genoeg ruimte heeft, dat u dan effectiever werkt? Meer ruimte biedt meer overzicht. Bij uw studie, werk of hobby. Rondom de computer, uw (privé) administratie of in de keuken.  Meer ruimte werkt effectiever!

Klik hier voor meer informatie

Daarnaast kost een bureaublad op maat natuurlijk ruimte. En wel in uw kamer of uw kantoor. Het is daarom zaak om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Om elke hoek te vullen of bijvoorbeeld langs vensterbanken te gaan. Dat kan alleen met een werkblad dat op maat is gemaakt. Met maatwerk benut u nu eenmaal een ruimte beter.

Een werkblad van massief hout gaat een leven lang mee

Veel van onze klanten komen na de eerste maatwerk opdracht terug voor meer op maat gemaakte meubels. Het mooie hiervan is dat we de meubels zoveel mogelijk op elkaar kunnen laten aansluiten, zowel wat stijl betreft, maar ook wat de houtsoort betreft.

Wanneer een klant bijvoorbeeld heeft gekozen voor een voorzetschouw van eiken, dan kan hij of zij later een bijpassend werkblad of inbouwkast van eiken laten maken. Maar ook wanneer klanten eenmaal hebben gekozen voor meubels van MDF of van beuken kunnen we daar later bij aansluiten. Zo wordt met het maatwerk een harmonieus geheel gecreëerd.

Centraal gelegen in Zuid-Holland

Ons bedrijf is zeer centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland. Vanuit onze vestigingsplaats, Ridderkerk, zijn buurgemeenten als Barendrecht, Dordrecht, Capelle aan den IJssel en Zwijndrecht snel bereikbaar. Maar door onze ligging aan de A15 en A16 zijn we ook snel bij klanten in Rotterdam of Delft. Bent u dus op zoek naar een op maat gemaakt werkblad, een voorzetschouw op maat of ander maatwerk, neem dan contact met ons op.

 

Klik hier om naar de productpagina te gaan